Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Reco

Η εταιρεία Παπαϊωάννου Ν.- Ποδαρά Δ. Ο.Ε. “RECO”, ιδρύθηκε το 1987 στην Πάτρα. Ιδρυτής της ο Παπαϊωάννου Νικόλαος, που από νεαρή ηλικία είχε αυτό το όραμα. Ξεκινώντας από τον οικιακό κλιματισμό σταδιακά επεκτάθηκε στην ψύξη και σήμερα και δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής ψύξης και κλιματισμού. Ο Παπαϊωάννου Νικόλαος, γενικός διευθυντής σήμερα με ζήλο για την πρόοδο της εταιρείας επισκέπτεται εκθέσεις που διοργανώνεται στο εξωτερικό για να έρχεται σε επαφή με τις νέες αφίξεις σε μοντέλα ψυγείων ή κλιματιστικών, νέους τρόπους εγκαταστάσεων, την εξοικονόμηση ενέργειας και υλικών, τη χρήση συστατικών λιγότερο ρυπογόνων για το περιβάλλον.

image description

Το 2016 συμμετείχε στις εξετάσεις γνωρίζοντας τη διαρκή πρόοδο του αντικειμένου της επιχείρησης του. Η εταιρία πέρα από τη διαρκή εξέλιξη έχει ως κεντρικό άξονα τον άνθρωπο. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην καλή συνεργασία του προσωπικού αλλά και στην καλή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Βασικές ενέργειες της εταιρείας αποτελούν η μελέτη ενός χώρου για την επιλογή ποιοτικών λύσεων, την αποφυγή θερμοαπωλειών και τη διαμόρφωση ενός πλάνου εργασιών βασισμένο σε ένα σχέδιο χώρου. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ψυκτικών κυκλωμάτων για σούπερ-μάρκετ, χώρους φύλαξης εμπορευμάτων, χώρους εμπορίας λαχανικών- φρούτων και ξενοδοχεία. Συγχρόνως, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση ψυγείων και κλιματισμού. Οι εργασίες μας χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό και υψηλές προδιαγραφές σε επίπεδο τεχνογνωσίας και μελέτης προκειμένου να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Σκοπός της εταιρείας είναι :

  • Η προσέγγιση των αναγκών του πελάτη στο μέγιστο βαθμό
  • Η χρήση νέων τεχνολογιών για όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο και σύγχρονο αποτέλεσμα
  • Η διαρκής έρευνα και ανάπτυξη

Το αντικείμενό μας :

Πώληση - εγκατάσταση - συντήρηση...

  • επαγγελματικών ψυγείων,
  • ψυκτικών θαλάμων,
  • ψυκτικών μηχανημάτων,
  • κεντρικών μονάδων ψύξης,
  • επαγγελματικού εξοπλισμού.

Αναζητάτε και εσείς τον κατάλληλο στρατηγικό συνεργάτη σε θέματα ψύξης;